Självklart blev det en mors dag-tårta men den blev inte som jag hade tänkt. Men den blev väl ändå rätt ok med tanke på att jag gjorde den strax innan jag fick besök på lördagen och bjöd på en tre-rätters middag (som då bestod av egna kantarellravioli på en sparrisbädd och en stänk av ostsås. Wienersnitzel gjord på kalv med stekt potatis, sallad och självklart citron, kapris och ansjovis. Till efterrätt blev det en budapestrulle, första gången jag lyckades rulla ihop den och visst sprack den lite här och där men smaken var det inge fel på!). Hade jag haft mer tid på mig med mors dag-tårtan hade den nog blivit häftigare.
Men på söndagen när jag svängde förbi mina föräldrar med tårtan blev min mor glad och tyckte den smakade väldigt gott! Och det är väl ändå huvudsaken? :-) Hade även med mig oxrullader med dill och gräddsås som de skulle få som middag.
Så jag har haft fullt upp i köket hela förra veckan och kommer ha även denna vecka, I love it! En stor beställning på cupcakes och många olika kaksorter till en student. Så kul! Visar upp lite mössor som kommer sitta på några cupcakes. Kommer göra fler dekorationer idag så imorgon kommer det nog fler bilder.
Mors dag-tårtan, fylld med egen vaniljkräm och egen apelsinfromage, 29 maj-10
Från ett annat håll
Så jag har haft fullt upp i köket hela förra veckan och kommer ha även denna vecka, I love it! En stor beställning på cupcakes och många olika kaksorter till en student. Så kul! Visar upp lite mössor som kommer sitta på några cupcakes. Kommer göra fler dekorationer idag så imorgon kommer det nog fler bilder.
allt ser och låter som vanligt supergott!!!
SvaraRaderamössorna är ju så söööta!